Entegrado

Entegrasyon Nedir?

Yayın Tarihi: 25.03.2022

Entegrasyon Nedir? Neden Bu Kadar Önemlidir?

Entegrasyon, kelime anlamı bütünleşmek, bir olmak, birleşmek, uyum içerisinde olmak demektir. Aktif bir satıcı olarak birden fazla pazaryerinde (GittiGidiyor, N11, Trendyol ve Hepsiburada gibi.) mağazanız bulunuyor ise bu mağazaların kontrolünü ayrı ayrı sağlayabilmek oldukça güç bir hal alabilir. Özellikle resmi tatiller ve bazı özel günlerde meydana gelen dönemsel yoğunluklar, baş edemeyeceğiniz derecede zorlayıcı güçlükler meydana getirebilir. Bu yüzden karşılaşacağınız bütün problemlerin üstesinden gelebilmek için bir entegrasyon firması ile çalışmak, işlerinizi kolaylıkla yapabilme ayrıcalığını sizlere sunar. İşinin ehli, alanında uzman bir entegrasyon firması ile mağazanızın değerine değer katacak, mevcut müşterilerinize yenilerini ilave ederek büyümenize oldukça verimli bir fayda sağlayacaksınız. Bu bağlamda Entegrado, profesyonel kadrosu, kaliteli entegrasyon planları ile sizlere yardımcı olabilmek için tek tık uzağınızdadır.

Teknik mânâda entegrasyon, pazaryerlerindeki mağazaların tek bir panelden kontrolünü sağlayabilmek adına gerekli olan bütün teknolojik altyapının, pazaryerlerinden ve sizlerden bağımsız 3. bir kurum veya kuruluş tarafından yapılması demektir. Amaç, tam olarak mağazalarınız ile aranızdaki iletişimi sağlayacak bir köprü vazifesi görmektir. E-ticaret ortamında online satış yapmak isteyen bütün kullanıcıların, işlerini kolaylaştırabilmeleri için doğru entegrasyon çözümlerine ihtiyaçları vardır. Entegrado bu konuda sizlere en güvenilir çözümleri sunmaktadır. Aynı zamanda, birbirinden farklı hizmetler ile zamandan tasarruf ederek odak noktanızı ticaretiniz üzerine yönlendirebilmenizi sağlar. 
 

Entegrasyon Firması İle Çalışmanın Avantajları Nedir?

İçinde bulunduğumuz bu son dönemde salgın hastalıklar, yaşamımızdaki çoğu alışkanlıklarımızı değiştirmek zorunda kalmamıza sebep oldu. Bunların başında  alışveriş alışkanlıklarımız gelmektedir. Meydana gelen bu değişim, online alışverişe olan rağbetin artmasına vesile olmuştur. Artan taleplere karşılık verebilmek için pazaryerlerindeki mağaza sahipleri, satış hakimiyetlerini kontrol edebilmek adına entegrasyon firmaları ile çalışmaya başlamıştır. Bir entegrasyon firması ile çalışmak, satıcıya ne gibi bir avantaj sağlar?

  • Ürün Aktarım İşlemleri
  • Ürün Güncelleme İşlemleri
  • Müşteri Soru & Cevap Entegrasyonu
  • Bütün Pazaryerlerinden Gelen Siparişleri Görebilme
  • Müşteri veya Satıcı Tarafından Sipariş İptal İşlemleri
  • Bütün Pazaryeri Siparişlerinin Statülerini Kontrol Edebilme
  • Paket Bölme veya Birleştirme
  • Fatura Entegrasyonu
  • Kargo Entegrasyonu
  • Kargo Firması Değiştirebilme İşlemleri
  • İade İşlemlerinin Takibi ve Kontrolü

Bütün bu avantajları bünyesinde bulunduran bir entegratör firma ile çalışmak yeterli değildir. Çünkü pazaryerleri dinamik, sürekli gelişen ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillenen yapıdadır. Bu durum, entegratör firmaların, hizmetini verdikleri pazaryerlerinde meydana gelen değişim ve geliştirmeleri kendi sistemlerine entegre etmekle mükellef kılar. Entegrado, pazaryerlerinde meydana gelen değişimler doğrultusunda kendi sistemlerini sürekli güncel tutmaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcılarından gelen talep ve önerileri dikkate alarak sistemlerini gelişmektedir.

Paylaşın: