Entegrado

Bizim Hesap Entegrasyonu

Yayın Tarihi: 05.06.2023

Bizim Hesap Entegrasyonu

 Siparişlerinizi otomatik olarak bizim hesap panelinize aktarılır. Ancak resmileştirme aşamalarının bizim hesap paneli üzerinden manuel olarak yapılması gerekir. Bizim Hesap Entegrasyonu ile siparişler otomatik aktarılarak hata yapılmasını önler ve zamandan tasarrafu etmenizi sağlar.

Bizim Hesap Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

 destek@bizimhesap.com adresinize bizim hesap üyeliğinize kayıtlı eposta adresiniz üzerinden eposta göndererek API Key talep etmeniz gerekir. Size iletilecek API Key bilgisini bize iletmeniz halinde bütün bizim hesap entegrasyon süreci tamamlanmış olur ve siparişlerinizi otomatik olarak bizim hesap üyeliğinize aktarırız.

Siparişlerim İçin Nasıl Fatura Oluşturacağım?

 Bizim Hesap Fatura özelliğini kullanmak için Bizim Hesap API key'ini entegradoya tanımladıktan sonra siparişlerinde yanında yer alanan fatura butonuna basarak faturalaştırma sürecini başlatırsınız. Ardından otomatik olarak fatura bilgileri bizim hesap üyeliğinize aktarılır. Resmileştirme işlemlerini bizim hesap üyeliğinizden yaparak kolaylıkla fatura oluşturabilirsiniz.

Bizim Hesap Entegrasyonunun Avantajları Nelerdir?

 - Zamandan tasarruf sağlarsınız.
 - Manuel girişlerde oluşabilecek hatalı fatura kesilmesinin önüne geçer.
 - Muhasebe sistemine otomatik olarak ürün, sipariş bilgilerin işlenmiş olur. 
 - Basit bir panel üzerinden kolaylıkla işlem yapmanızı sağlar.

Bizim Hesap Entegrasyonu ile Neler Yapabilirim ?

 - eFatura kesebilirsiniz.
 - Faturalarınızı pazaryerlerine yükleyebilirsiniz.
 - Entegrado üzerinden fatura çıktısı alabilirsiniz. Ancak faturayı resmileştirme işlemini bizim hesap panelinizden yapmanız gerekir.

Paylaşın: