Entegrado

Sipariş Yönetimi

Yayın Tarihi: 13.05.2022

Sipariş Yönetimi

Sizde bütün mağazalarınızı tek bir panelden yönetebilmenin sağlamış olacağı ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek kısa süre içerisinde pazaryerlerindeki mağazalarınızı entegre edebilirsiniz.

  • Entegrado panelinize giriş yaptıktan sonra bağlantıya tıklayarak pazaryeri API ayarlarınızı tamamlamalısınız.
  • Pazaryeri API ayarlarınızı eksiksiz bir şekilde girmenizin ardından mağazalarınızın kontrolünü gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.
  • Pazaryerlerine ait API bilgilerinize nasıl erişim sağlayacağınızı ve API ayarlarınızı nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki blog yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu
Hepsiburada Pazaryeri Entegrasyonu 
N11 Pazaryeri Entegrasyonu
GittiGidiyor Pazaryeri Entegrasyonu 

Sipariş Yönetimi'nin Getirileri Nelerdir?

Pazaryerlerindeki mağaza sahiplerinin yaşamış olduğu en büyük zorluklardan birisi, birden fazla platformda bulunan mağazaların yönetilebilmesidir. Çünkü bir siparişin sorunsuz ve zamanında gönderiminin gerçekleşmesi, müşteri memnuniyeti ve mağaza puanı açısından oldukça önemlidir. Zamanında gönderimi yapılamayan siparişler için pazaryerlerinin oldukça ciddi yaptırımları vardır. Entegrado, entegre olduğunuz bütün pazaryerlerinden gelen siparişlerinizi tüm detayları ile birlikte sizlere göstermeyi hedeflemektedir. Siparişe ait tüm detayları tek ekranda görüntüleyebilmek, işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilmenizi sağlayacaktır.

  • Mağazalarınızdan herhangi bir ürün satın alındığında siparişiniz otomatik olarak Entegrado panelinize düşecek ve kontrolünü sağlayabileceksiniz.
  • Ürün ekleyebilir, mevcut ürünlerin bir pazaryerinden diğer pazaryerine toplu bir şekilde aktarımını sağlayabilirsiniz.
  • Sipariş kodu, ürün bilgisi, müşteri bilgileri, tarih ve fiyat bilgilerini tek seferde görüntüleyebilirsiniz.
  • Sipariş için gerekli olan kargo etiketini tek bir butona tıklayarak görüntüleyebilir, dilerseniz yazdırabilirsiniz.
Paylaşın: