Entegrado

Fatura Yönetimi

Yayın Tarihi: 13.05.2022

Fatura Yönetimi

Dijital ortamda bir ürün satışı gerçekleştirildiğinde, satışı gerçekleştirilen ürüne ait verginin ödenmesi gerekmektedir. Ülkemizdeki vergi kanunları ve düzenlemeleri gereği, herhangi bir pazaryerinden satış yaptığınızda yaptığınız satışınızı faturalandırmanız gerekir. Entegrado, yapılan tüm satışlarınız için tek tıkla fatura oluşturmanıza yardımcı olur.

Fatura Yönetiminin Avantajları Nedir?

Fatura işlemlerini dijital ortama taşımak, fatura mükelleflerini oldukça büyük uğraş ve külfetten kurtarmaktadır. Bu avantajları şu şekilde özetleyebiliriz;

  • Yanlış bilgilerle düzenlenen yanlış fatura kesiminin önüne geçmiş olursunuz.
  • Fatura bilgileri otomatik olarak doldurulacağından dolayı hem süreç hızlanmış hem de hata payı en aza indirgenmiş olur.
  • Hızlı işlem yapmanın getirisi olan maliyet ve zaman tasarrufu kazanımlarını elde edebilirsiniz.
  • Aylık, haftalık veya günlük fatura kesim adetleriniz yüksek ise yüzlerce kâğıt kullanarak fatura kesmek yerine dijital ortamda fatura kesmek oldukça ciddi mali kazanç elde etmenizi sağlayacaktır.
  • Fatura kaybı riskiniz ortadan kaldırılmış olur. Dijital ortamlarda faturalarınız arşivlenir ve dilediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Konu ile alakalı sormak istediğiniz farklı bir durum var ise bizlerle sitemizin sağ alt bölümünde bulunan "Canlı Destek" butonu üzerinden anlık olarak iletişim kurabilirsiniz. Canlı destek açık olmadığı ya da mesai saatleri dışında bizlerle iletişime geçebilmek için [email protected] mail adresi üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Paylaşın: